Expert in Volkswagen en Seat auto's

EXPERT IN HET REPAREREN VAN SEAT AUTO'S

SEAT expert
Jarenlange ervaring en expertise in SEAT

Autobedrijf TBO heeft jarenlange ervaring in het repareren van SEAT auto's. We hebben speciale uitleesapparatuur en onderdelen van SEAT voorradig. Het voordeel van uw SEAT auto repareren bij een expert is dat het snel, vakkundig en met behoud van fabrieksgarantie gebeurd. En autobedrijf TBO kan, als de SEAT expert, al uw vragen wat betreft uw VOLKSWAGEN auto beantwoorden en in adviseren. Hij kent de SEAT auto als geen ander. Onze monteurs zijn speciaal getraind op onderhoud voor uw SEAT. Bovendien kunnen ze uiterst efficiënt werken door het gebruik van SEAT diagnose apparatuur en SEAT originele onderdelen. In onze showroom hebben we enkele tweedehands auto's van dit merk staan.

EXPERT IN HET REPAREREN VAN VOLKSWAGEN AUTO'S

Volkswagen expert
Jarenlange ervaring en expertise in Volkswagen

Autobedrijf TBO heeft jarenlange ervaring in het repareren van VOLKSWAGEN auto's. We hebben speciale uitleesapparatuur en onderdelen van VOLKSWAGEN voorradig. Het voordeel van uw VOLKSWAGEN auto repareren bij een expert is dat het snel, vakkundig en met behoud van fabrieksgarantie gebeurd. En autobedrijf TBO kan, als de VOLKSWAGEN expert, al uw vragen wat betreft uw VOLKSWAGEN auto beantwoorden en in adviseren. Hij kent de VOLKSWAGEN auto als geen ander. Onze monteurs zijn speciaal getraind op onderhoud voor uw VOLKSWAGEN. Bovendien kunnen ze uiterst efficiënt werken door het gebruik van VOLKSWAGEN diagnose apparatuur en VOLKSWAGEN originele onderdelen. In onze showroom hebben we enkele tweedehands auto's van dit merk staan.

Repareren van uw auto door een expert: hoge restwaarde

SEAT verkoop

Wie wil nou niet dat de auto een hoegere restwaarde heeft?  Onderhoud bij een SEAT / Volkswagen expert staat garant voor een auto die rijdt als nieuw en dat betekent een langere levensduur én daarmee een hogere restwaarde.

Behoud van fabrieksgarantie

showroom TBO
Showroom van TBO

Om volledig aanspraak te kunnen maken op de fabrieksgarantie dient je SEAT / Volkswagen volgens de fabrieksvoorschriften te zijn onderhouden

REPARATIE SERVICE

Garage TBO Tilburg
De werkplaats

Het hart van onze onderneming wordt gevormd door onze werkplaats.

Onze ervaren en gekwalificeerde monteurs zorgen ervoor dat u snel weer op weg bent. Wij beschikken over geavanceerde apparatuur en voldoende reserve onderdelen. Bovendien liggen de prijzen van onze vakgarage aanzienlijk lager dan die van een merkdealer. U profiteert dus niet alleen van korte wachttijden, het levert u ook direct financieel voordeel op!

Naast onderhoud verzorgen we APK keuringen en schadeherstel op afspraak. APK = €45,-

Schade aan uw auto blijft natuurlijk altijd vervelend. Maar, met onze service zorgen we ervoor dat het ongemak tot een minimum wordt beperkt. Zo verzorgen we de gehele schade afhandeling. Hiervoor werken we samen met alle verzekeringsmaatschappijen. Bovendien zorgen we ervoor dat u gebruik kunt maken van vervangend vervoer. Zo blijft u mobiel. En wij geven garantie op een reparatie.

Voor een snelle afhandeling is het noodzakelijk dat u het kenteken deel 1 en 2 alsmede uw groene kaart meeneemt. Wij streven ernaar om alle schades binnen een week te herstellen.