Autobedrijf TBO

Autobedrijf TBO showroom

TBO Garage

Sinds begin 2019 hebben wij een totaal vernieuwde garage met de nieuwste apparatuur. Uw auto kan met de geavanceerde uitleesapparatuur professioneel een diagnose vaststellen bij een storing aan uw auto. De garage van Autobedrijf TBO heeft ervaren en gekwalificeerde monteurs in dienst. En bovendien beschikken wij over voldoende reserve onderdelen zodat u snel weer op weg bent. Bovendien liggen de prijzen van onze vakgarage aanzienlijk lager dan die van een merkdealer. U profiteert dus niet alleen van korte wachttijden, het levert u ook direct financieel voordeel op!

Schade aan uw auto?

Naast onderhoud verzorgen we APK keuringen en schadeherstel op afspraak. APK = €45,- Schade aan uw auto blijft natuurlijk altijd vervelend. Maar, met onze service zorgen we ervoor dat het ongemak tot een minimum wordt beperkt. Zo verzorgen we de gehele schade afhandeling. Hiervoor werken we samen met alle verzekeringsmaatschappijen. Bovendien zorgen we ervoor dat u gebruik kunt maken van vervangend vervoer. Zo blijft u mobiel. Voor een snelle afhandeling is het noodzakelijk dat u het kenteken deel 1 en 2 alsmede uw groene kaart meeneemt. Wij streven ernaar om alle schades binnen een week te herstellen.

Autobedrijf TBO APK Keuring

Autobedrijf TBO garage

APK Keuring

Maar niet alleen voor reparatie van uw auto kunt u bij autobedrijf TBO terecht, maar ook voor een onafhankelijke APK keuring, airco, schadetaxatie en schadeherstel, storingsdiagnose en onderhoud aan uw auto. Wij bieden u jarenlange expertise in auto onderhoud tegen scherpe prijzen.

Onze website

Op onze website vindt u onder andere informatie over onze showroom, werkplaats en onze specialisatie van SEAT en VOLKSWAGEN auto's.
Wij zijn 6 dagen per week geopend dus ook op zaterdag. TBO is aangesloten bij de RDW. Graag tot ziens, Het team van AUTOBEDRIJF TBO O13-5364129 (Bij geen gehoor: 06-54704410)