Het hart van onze onderneming wordt gevormd door onze werkplaats.

Onze ervaren en gekwalificeerde monteurs zorgen ervoor dat u snel weer op weg bent. Wij beschikken over geavanceerde apparatuur en voldoende reserve onderdelen. Bovendien liggen de prijzen van onze vakgarage aanzienlijk lager dan die van een merkdealer. U profiteert dus niet alleen van korte wachttijden, het levert u ook direct financieel voordeel op!

Naast onderhoud verzorgen we APK keuringen en schadeherstel op afspraak.
APK = €45,-

Schade aan uw auto blijft natuurlijk altijd vervelend. Maar, met onze service zorgen we ervoor dat het ongemak tot een minimum wordt beperkt. Zo verzorgen we de gehele schade afhandeling. Hiervoor werken we samen met alle verzekeringsmaatschappijen. Bovendien zorgen we ervoor dat u gebruik kunt maken van vervangend vervoer. Zo blijft u mobiel.

Voor een snelle afhandeling is het noodzakelijk dat u het kenteken deel 1 en 2 alsmede uw groene kaart meeneemt. Wij streven ernaar om alle schades binnen een week te herstellen.

Maar niet alleen voor reparatie van uw auto kunt u bij autobedrijf TBO terecht, maar ook voor een onafhankelijke APK keuring, airco, schadetaxatie en schadeherstel, storingsdiagnose en onderhoud aan uw auto. Wij bieden u jarenlange expertise in auto onderhoud tegen scherpe prijzen.

Op onze website vindt u onder andere informatie over onze showroom, werkplaats en onze specialisatie van SEAT en VOLKSWAGEN auto's.

Wij zijn 6 dagen per week geopend dus ook op zaterdag.

TBO is aangesloten bij de Bovag en RDW. Graag tot ziens,
Het team van AUTOBEDRIJF TBO
O13-5364129 (Bij geen gehoor: 06-54704410)