Autobedrijf TBO Garage

ONDERHOUD

Premium WordPress Themes
Bij onze auto garage aan de Koningsspil in Halsteren is het auto onderhoud in goede handen. Wij werken met moderne apparatuur en zijn gespecialiseerd in Duitse automerken, zoals Volkswagen, Mercedes-Benz, Audi, BMW en Opel.

 

APK

Premium WordPress Themes
Bij de Algemene Periodieke Keuring (APK) beoordeelt onze keurmeester uw auto op verkeersveiligheid, milieu en registratie. Voor een goedkope APK keuring kunt u terecht bij onze nieuwe garage aan de Koningsspil in Halsteren.

 

REPARATIE

Premium WordPress ThemesHet professioneel diagnose vaststellen en uitlezen van bijna elk merk/model auto bij een storing is een specialiteit van VDG Autoservice. Wij beschikken over een ruime en met alle denkbare

 

AIRCO

Premium WordPress ThemesNaast airco vullen dient elke twee jaar dient er een servicebeurt van het complete aircosysteem te worden uitgevoerd. Hierbij worden hoge en lage druk, de uitstroomtemperatuur en het interieurfilter grondig gecontroleerd.

 

POWERFLUSH

Premium WordPress ThemesDeze geavanceerde machine spoelt, reinigt en ververst de automatische transmissie zeer snel en effectief. Schakelklachten, veroorzaakt door vervuiling, kunnen eenvoudig worden verholpen.

 

CHIPTUNEN

Premium WordPress ThemesVindt u dat uw auto net dat beetje vermogen mist? Bij VDG Autoservice kunt u terecht voor het chiptunen van uw auto. De chiptuning die wij gebruiken is het perfecte maatwerk product dat zorgt voor extra pit en souplesse in uw auto.

 

BANDEN SERVICE

Premium WordPress ThemesUitbalanceren en uitlijnen is belangrijk voor een optimale performance. Onze bandenservice beschikt over de juiste apparatuur en kennis op dit gebied en kan tevens zorgen voor het vakkundig wisselen van zomer- en winterbanden.

 

Software

Premium WordPress ThemesIs er sprake van een storing in de software van uw auto? Dan kunnen wij dit snel en vakkundig verhelpen. Ook kunnen wij door middel van coderen en programmeren, aanpassingen aan uw auto software uitvoeren.