Autobedrijf TBO Garage

 • ONDERHOUD

  In onze garage op bedrijventerrein Broekhovenseweg in Tilburg is auto onderhoud in goede handen. Wij werken met moderne apparatuur en zijn gespecialiseerd in Volkswagen en SEAT auto's.
 • APK

  Bij de Algemene Periodieke Keuring (APK) beoordeelt onze keurmeester uw auto op verkeersveiligheid, milieu en registratie. Voor een goedkope APK keuring kunt u terecht bij onze nieuwe garage in Tilburg.
 • REPARATIE

  Het professioneel diagnose vaststellen en uitlezen van bijna elk merk/model auto bij een storing is een specialiteit van autobedrijf TBO. Wij beschikken over een ruime en met alle denkbare hulpmiddelen uitgeruste nieuwe werkplaats.
 • AIRCO

  Naast airco vullen dient elke twee jaar dient er een servicebeurt van het complete aircosysteem te worden uitgevoerd. Hierbij worden de hoge en de lage druk, de uitstroomtemperatuur en het interieurfilter grondig gecontroleerd.
 • POWERFLUSH

  Deze geavanceerde machine spoelt, reinigt en ververst de automatische transmissie zeer snel en effectief. Schakelklachten, veroorzaakt door vervuiling, kunnen eenvoudig worden verholpen..
 • CHIPTUNEN

  Vindt u dat uw auto net dat beetje vermogen mist? Bij Autobedrijf TBO kunt u terecht voor het chiptunen van uw auto. De chiptuning die wij gebruiken is het perfecte maatwerk product dat zorgt voor extra pit en souplesse in uw auto.
 • SOFTWARE

  Is er sprake van een storing in de software van uw auto? Dan kunnen wij dit snel en vakkundig verhelpen. Ook kunnen wij door middel van coderen en programmeren, aanpassingen aan uw auto software uitvoeren.
 • BANDEN SERVICE

  Uitbalanceren en uitlijnen is belangrijk voor een optimale performance. Onze bandenservice beschikt over de juiste apparatuur en kennis op dit gebied en kan tevens zorgen voor het vakkundig wisselen van zomer- en winterbanden.

De website van autobedrijf TBO

Op onze website vindt u onder andere informatie over onze showroom, werkplaats en onze specialisatie van SEAT en VOLKSWAGEN auto's.
Wij zijn 6 dagen per week geopend dus ook op zaterdag. Autobedrijf TBO is aangesloten bij de RDW. Graag tot ziens, Het team van AUTOBEDRIJF TBO O13-5364129 (Bij geen gehoor: 06-54704410)